Seks Memikat



Saturday, November 15, 2014

Pakcik dan Anak Dara Yang Cun

Seorang Pak cik telah berjalan-jalan di sebuah pekan, lalu terjumpa seorang anak dara yang cun.

Pakcik tu pun menegur anak dara tu, "Hai, sorang je?"

Anak dara tu pun menjawab, "tak lah, saya bertiga ni.."

Pakcik tu pun heran, "Mana 2 orang lagi?"

"Ni lagi 2", sambil menunjukkan buah dada.. Pakcik tu pun pengsan dan mati dalam perjalanan ke hospital..

+++++
Download Double Coconut Android App.. Boleh elak sakit jantung... hehehe
+++++

Borong Double Coconut Murah Kat Playstore

Wah-wah-wah! Gembira rasanya bila laman salah satu job client dapat dilancarkan dalam bentuk Android App. By the way produk tu adalah Double Coconut <<--- bagi="" boleh="" dan="" google="" ke="" klik="" minta="" one="" p="" plus="" rakan-rakan="" rakan2="" sekali="" tolong="">
Amriena baru sempat buat apps ni semalam. Lebih kurang 2 hari nak siapkan app macam ni. Kosnya takdelah mahal sangat.

Design + Content = Mobile Web

Convert ke apk file dan submit kat Google Playstore. Kat playstore ni yang ada macam-macam rules nak kena follow. Kalau korang "download" app ni korang boleh tengok macam mana amriena design, simple sangat. Tapi semua detail ada disediakan termasuk cara membeli.

Kelebihannya, pelawat tak perlu klik sana sini untuk dapatkan detail penuh produk. Semuanya dinyatakan. Selain tu teknik one produk one app ni memang dah terbukti convert bagi tujuan branding. Kalau ada yang berminat dengan service yang amriena tawarkan ni, boleh semak disini.

Berkenaan detail pasal pelancaran app ni, boleh semak disini Web Double Coconut

Cerita Hisap Konek - Blog Ni Ler!!
Konek Melayu Panjang 8.5 Inci - HOW???